Wat je van huis uit meekrijgt, is een leidraad voor je leven

Mijn naam is Daniël Plantinga en ik ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin in Leeuwarden.
 
Wat je van huis uit meekrijgt, is een leidraad voor je leven. Dit geldt ook zeker voor mij. Ik kom uit een ondernemersgezin en ik help mijn ouders dan ook graag in drukke tijden.
 
Op dit moment ben ik al een aantal jaren werkzaam als verkoopadviseur in de autobranche. Hierin vind ik het belangrijk dat de mensen in (de omgeving van) Leeuwarden naar behoefte hun aankopen kunnen doen. Daarom wil ik ze dan ook graag het beste advies en de beste service geven. Ik wil dat het goed gaat met de bedrijventerreinen en dat de winkels niet worden vergeten in de gemeente Leeuwarden. Je ziet tegenwoordig veel leegstand en dat baart mij zorgen.
 
‘Ik wil graag weten wat er speelt, maar ook meedenken en adviseren.’
 
Vanuit zakelijke betrokkenheid en vanuit ondernemers ben ik betrokken en aangesloten bij GBL. In mijn persoonlijke kring werd dit nog extra gestimuleerd. Ik wil graag weten wat er speelt, maar ook meedenken en adviseren als het gaat over mijn interessegebied. Ik vind het fijn dat ik hier ruimte voor krijg bij GBL. Zo voel ik mij gezien, gehoord en misschien nog wel belangrijker: de ondernemers en de detailhandel krijgen het podium die ze verdienen!

Andere leden

Gerrit de Boer

Lees meer

Mariet Wit

Lees meer

Wil je meer weten?