Met gezond boeren verstand besturen

Ik ben Gerrit de Boer, samen met mijn vrouw en zoon heb ik een melkveehouderij bedrijf in Britsum. Al een geruime periode ben ik lid van Gemeentebelangen Leeuwarden. Begonnen vanuit lid in Leeuwarderadeel, tegenwoordig als bestuurslid.

Als melkveehouder weet ik welke klappen de agrarische sector heeft gehad, en welke uitdagingen er zijn om de onderneming gezond te houden. Deze ervaringen neem ik mee vanuit mijn eigen situatie, om zo een positive bijdrage te kunnen leveren.

‘Iedereen heeft zijn eigen achtergrond

Het mooie van Gemeentebelangen Leeuwarden vind ik dat iedereen een eigen achtergrond heeft. Van directeur tot krantenbezorger, van ondernemer tot zorgmedewerker.

Wij hebben geen bepaalde kleur, maar je leert rekening te houden met elkaars situatie. Je ziet hoe alles in elkaar grijpt, en daar probeer je op in te spelen en zo de juiste beslissingen te nemen die werkt in ieders belang. Kortom, met gezond boeren verstand besturen!

Andere leden

Daniël Plantinga

Lees meer

Mariet Wit

Lees meer

Wil je meer weten?