Ambitie voor politiek vanuit huis meegekregen

Sinds 2001 ben ik verbonden bij eerst de Nieuwe Leeuwarder partij, nu Gemeentebelangen  menig keer bij de eerste 6 op de lijst gestaan. Vele jaren  in de steunfractie de vergaderingen bijgewoond en diverse dingen daarvoor gedaan.

Mijn ambitie om bij de politiek te gaan heb ik van huis uit  meegekregen. Toen ik jaren geleden naar onze stad verhuisde, wilde ik iets voor de gemeente betekenen. De 10 jaar als trouwambtenaar, met de daarbij behorende contacten met burgers, heeft mij deze voldoening gegeven.

‘Ik wilde ik iets voor de gemeente betekenen.’

Verder heb ik  een hele leuke en toch sportieve hobby, het schoonrijden op het ijs. Hierin ben vele jaren trainer geweest. Vandaag de dag vertegenwoordig ik onze mooie provincie  in Fries kostuum tijdens shows op het ijs in de wintermaanden.

De kerk op de foto  van dit mooie dorp geeft me als ik er doorrij altijd het gevoel van thuiskomen  zoveel groen en prachtige plekjes is een sieraad van onze gemeente.

Andere leden

Daniël Plantinga

Lees meer

Gerrit de Boer

Lees meer

Wil je meer weten?